понедељак, 21. новембар 2011.

Miodrag Kostić: Od Igala bih napravio egipatski risort

PODGORICA - Vlasnik kompanije MK grupa i jedan od vodećih srpskih biznismena Miodrag Kostić potvrdio je da je njegova kompanija i dalje zainteresovana za kupovinu Instituta "Dr Simo Milošević" u Igalu, kako bi od poznatog crnogorskog zdravstvenog centra napravili eksluzivni kompleks, po ugledu na egipatske risorte.
MK Group čine 35 povezanih preduzeća u Srbiji i inostranstvu, koja posluju uglavnom u oblasti poljoprivrede i trgovine, a njen vlasnik Kostić najavio je u razgovoru za „Pobjedu" da će visina ponude za kupovinu Instituta zavisiti od toga koliko će im vlast i urabinistički planovi u Herceg Novom dozvoliti da ostvare planirano.

- Ne planiramo da izlazimo van granica kompleksa, jer je on dovoljno veliki da u okviru njega napravim kondominium u kojem bi gosti od 45 do 75 godina mogli da borave tokom cijele godine. Osnovna zdravstvena delatnost bi se naslanjala na sadržaje koji pružaju relaksaciju, zdravu hranu, rekreaciju, mršavljenje, odmor... Nešto slično onome što se može vidjeti u Maroku, Egiptu, u Dubaiu. Ustvari, bolje nego u Dubaiu, jer tamo je sve savršeno, ali vještački namešteno i nema čistog mora i prirode kao u Crnoj Gori. Nećemo izmišljati toplu vodu. Gost koji tu dođe treba da ima sve sadržaje, osim pomenutih i šetalište, šopingcentar, plažu i vrhunsku uslugu - kaže Kostić, koji je u cilju trasparentnosti poslovanja svoje kompanije u Beogradu organizovao razgovor za crnogorske medije.

Нема коментара:

Постави коментар